Haz

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bugün tüm öğrencilerimize karneleri verildi. Karne dağıtımından sonra yapılan törende Kaleli Yakartop ve Futbol turnuvalarında şampiyon olan sınıflara madalyaları verildi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SENE SONUNDA EĞLENCELİ OYUN VE GÖSTERİLERLE MEZUN OLDULAR.

Haz

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizin Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özgür YILMAZ ile birlikte yaptıkları çalışmalar panolarımızda sergilenmeye başlandı.

Haz

Çorum Valiliği ve Çorum belediyesinin hazırlamış olduğu Çevre Haftası programına anasınıfımız geri dönüşüm farkındalığı kapsamında defile ile katılmıştır. Çiğdem Anaokulu ile birlikte düzenlenen defileye öğrencilerimiz atık malzemelerden hazırlanan kostümlerle katılmıştır. Program sonunda İl Çevre ve Şehircilik müdürü Cemal İbrahim YALÇIN tarafından okul müdürlerimize plaket takdim edilmiştir.

Haz

SINIFLAR ARASI ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇINI 6/B SINIFI FARKLI MAĞLUP EDEN 8/B KAZANDI.

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇI 7/A SINIFI 2-0 KAZANDI

Haz

7/A - 8/B MAÇINI 7/B SINIFININ KAZANMASIYLA FİNAL BELLİ OLDU.

ERKEKLER FUTBOL TURNUVASININ FİNALİ BELLİ OLDU: 6/B - 8/B

KIZLAR KALELİ YAKARTOP TURNUVASININ FİNALİ İÇİN 5/A SINIFI YARIN BELLİ OLACAK RAKİPLERİNİ BEKLİYORLAR.

Haz

5,6,7 VE 8. SINIFLAR ARASINDA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI.

Haz

5,6,7 VE 8. SINIFLAR ARASINDA KALELİ YAKARTOP TURNUVASI BAŞLADI.