VEDAT KESKİN - OKUL MÜDÜRÜ

İlköğretimi ve Ortaöğretimi Ankara’da tamamladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını 2011 yılında tamamladı. 2015 yılında, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümünden mezun oldu. Çorum İlinde Dodurga, Osmancık, Mecitözü ve Alaca ilçelerinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerini yürüttü. İlimiz merkezinde Mehmetçik Anadolu Lisesi müdür yardımcılığı (1 Yıl) ve İstiklal İlkokulu Müdürlüğü (9 Yıl) görevlerinde bulundu. Okulumuza atanan Vedat KESKİN Okulumuzdaki görevine 28.07.2023 tarihinde başlamıştır. Evli ve üç kız çocuğu babasıdır.